fbpx
Jaspaertstede 26, 9950 Waarschoot
09/395.10.80
team@eigenwijsjes.be

Gestructureerd samenwerken = correcte informatie doorgeven

Gestructureerd samenwerken = correcte informatie doorgeven

We zien meer en meer hoe bedrijven de dag van vandaag samenwerken, we zijn elk expert geworden in ons eigen vakgebied.
De volledige keten InHouse hebben is verleden tijd, wat betekent dat we op een gestructureerde manier moeten samenwerken.

Het lijkt logisch maar samenwerken vereist, zoals in elke partnership, een zeer goeie communicatie en informatiedoorstroom.
Maar hoe bekomen we dat? En wat met eventuele afwijkingen in het proces?

Het belangrijkste is dat we overzicht bewaren!

We houden ons vaak angstvallig vast aan mailverkeer om info door te geven. Geef toe… niet steeds de manier om overzicht te bewaren aangezien we hier afhankelijk blijven van een menselijke factor.

Wat als, we systemen koppelen en informatie naar de juiste persoon op de juiste plaats doorstroomt. Is dat niet de ideale wereld?

Ik hoor jullie al denken… maar wat als de mensen en bedrijven waarmee we samenwerken niet dezelfde software gebruiken… hoe kunnen we de informatie dan delen?

We heel simpel, met het bouwen van flexibele koppelingen, dit zijn de bruggen tussen de verschillende softwareprogramma’s. Want zoals je weet heeft elk systeem zijn waarde. Flexibele koppelingen zorgen voor bruggen waar die nodig zijn. De informatie komt via deze lijn binnen van de ene partij naar de andere partij. Hierdoor heeft iedereen steeds de correcte noodzakelijke informatie, zonder van software te moeten veranderen of je aan bepaalde software en partijen vast te pinnen.

Had je graag extra info over deze flexibele koppelingen en wil jij bruggen bouwen naar gestructureerde  samenwerkingen, CONTACTEER ONS gerust.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nu bellen

Cookie Policy