fbpx
Jaspaertstede 26, 9950 Waarschoot
Kantoor 09/395.10.80
team@eigenwijsjes.be

Digitalisering

Wat is digitale transformatie en wat heb je nodig?

Digitale transformatie gaat over het wijzigen van hoe informatie processen werken om dichter bij de doelstellingen te komen en hogere meerwaarde te genereren.

Wat zijn informatie processen?

Die zijn er altijd en die zijn er nu ook. Elk proces bevat extra informatie die meegegeven wordt of opgeslagen wordt om er later iets mee te doen.

Wat betekent het als een proces digitaal is?

Door meetpunten kan er benoemd worden wat er is gebeurt en waarom iets nodig is. Toont ook aan voor wie het belangrijk is en welke aspecten die er aanwezig zijn.

Wat als het niet digitaal is?

Dan is het natuurlijk door mensen gebeurt. Dat werkt dan omdat het functioneert maar de manier waarop alles doorstroomt.

Subsidiëring door Vlaamse overheid voor digitalisering van systemen!

Wil jij ook graag jouw systemen digitaliseren en een aanvraag indienen? Wij helpen je graag verder hiermee, neem vrijblijvend contact met ons op.

Lees meer…

Waarom transformeren?

Transformatie is niet vervangen door. Dan noemt het automatisatie. Transformatie betekent het bestaande omvormen en zaken toevoegen en waarde verhogen. 

Waarom externe hulp?

Je bent blind voor wat je niet weet en met mensen in je organisatie is het moeilijk om het evenwicht te houden terwijl je de manier van werken bijstuurt.

Digitalisering is een continue proces

Digitalisering is leren over je organisatie en die inzichten en kennis verankeren. Alles verandert continu. De omgeving ,producten, mensen, diensten die je aanbiedt.

Wie kan mij helpen?

Business architecten zijn de personen die neutraal de organisatie als geheel zien en die uit ervaring processen herkennen en je bijstaan om nieuwe processen uit te tekenen en je te begeleiden in de stappen naar een nieuwe architectuur.

Nu bellen

Cookie Policy